Container huren Utrecht

U wilt een Container huren in Utrecht bij een vertrouwd- en gerenommeerd bedrijf? Verhoef-BV houdt zich al ruim 40 jaar bezig met containerverhuur in regio Utrecht. Via onze webshop kunt u snel- en veilig een container huren. Wij zetten de container af- en halen deze weer op zodra u ons een seintje geeft. De containers die u kunt huren in Utrecht variëren van 3m3 t/m 40m3, van open containers tot gesloten containers en van rolcontainers tot perscontainers. Het maakt dus niet uit voor welke klus u een container nodig heeft, wij hebben altijd de juiste container in huis. Doordat wij zelf beschikken over een vrachtauto met kraan, hebben wij zelf de mogelijkheid om het af te voeren materiaal in een container te laden. U hoeft dus niet zelf uw container te laden, wat u weer een behoorlijke tijd en moeite bespaart. Verhoef-BV is erop ingespeeld om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en hier slagen wij dan ook in. Wilt u eerst even geadviseerd worden over welke container u het beste kunt huren, neem dan even contact op, zodat wij u hierin vrijblijvend kunnen informeren.  Wilt u een afspraak maken, dan kan dat natuurlijk ook. Bel of mail ons dan even via het contactformulier.

Afvalcontainer huren Utrecht

Wij beschikken over een uitgebreid- en modern wagenpark waarmee wij verschillende soorten afzetcontainers transporteren in de hele regio van Utrecht. Onze containers zijn geschikt voor het vervoeren van allerlei soorten afval van bedrijven en particulieren. In de webshop kunt u precies aangeven voor welk soort afval de container geschikt moet zijn. Per container staat er ook wat u wel- en wat u niet mag gooien in de container. Door onze centraal gelegen locatie, onze uitgebreide wagenpark en strak op mekaar afgestemde samenwerking, kunnen wij een container binnen 24 uur geleverd hebben. U kunt dit telefonisch doorgeven, maar gelieve dit via de webshop te doen. Hier geeft u aan welke inhoud de container moet hebben, welk soort afval je hebt en op welke dag je de container geleverd wilt hebben. Zakelijke klanten kunnen het bestelformulier gebruiken om een bestelling door te geven of om een container op te laten halen of om te laten wisselen. Wilt u als ondernemer eerst een afspraak inplannen om te kijken wat de mogelijkheden zijn, neem dan even contact op voor het inplannen van een afspraak. 

Regio om container te huren

Al de prijzen die wij in de webshop communiceren zijn exclusief BTW en inclusief het leveren- en ophalen van een container. Hierdoor zijn we zeer scherp in onze prijzen. Om deze scherpe tarieven te blijven hanteren is het belangrijk dat u alleen een container huurt als u in ons werkgebied valt. Zie de foto van de kaart op deze pagina voor de uitlijning van ons werkgebied. Valt u buiten deze regio, maar wilt u toch een container huren? Neem dan eerst even contact op om te kijken wat hierin de mogelijkheden zijn. Verhoef-BV heeft 2 locaties. Op onze locatie in Kockengen nemen wij verschillende afvalstromen in, zoals bouw- en sloopafval, houtafval, puin, enz. Op onze locatie in Mijdrecht verwerken- en composteren wij verschillende stromen organisch afval op een milieuverantwoorde wijze.

Bestel u container in Utrecht bij een vertrouwd adres. Verhoef-BV hecht erg veel waarde- en aandacht aan klanttevredenheid en goede service. Dat zijn ook de redenen waarom wij al ruim 40 jaar een begrip zijn in de wijde omgeving en onze klanten altijd tevreden zijn.