Groenrecycling

Gemeenten, loonwerkers en hoveniers weten onze groenrecycling al jaren te vinden op onze locatie in Mijdrecht. Daar verwerken- en composteren wij jaarlijks 20.000 ton aan diverse soorten groenafval, zoals: Snoeihout, plantsoenafval, bermgras en tuindersafval.

Dit groenafval wordt binnen onze compostering op de juiste wijze verwerkt tot een hoogwaardig eindproduct, zoals compostgrond. Ook wordt een deel van dit groenafval bewerkt tot biomassa, zodat het geleverd kan worden aan elektriciteitscentrales, waarbij deze biomassa wordt omgezet in Groene Stroom.

Compost

Na het composteringsproces wordt het materiaal gezeefd: de grove delen gaan terug in het proces en de fijne fractie is geschikt als hoogwaardig compostgrond. De compostgrond is o.a geschikt als bodemverbeteraar, aanvulgrond in boomteelt of als tuingrond.

Dit product kunt u bij ons afhalen of wij kunnen dit zelf aanleveren. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor producten volgens specifieke wensen. Met onze menginstallaties zijn wij in staat om aan een veelvoud van wensen gehoor te geven. Zo maken wij van afvalstof een mooi eindproduct.