Algemene Voorwaarden

Borg:

Geen borg.

Inclusief:

4 weken huur van de container (mocht u de container langer nodig hebben, neem dan contact met ons op).
Inclusief het plaatsen- en ophalen van de container, verwerking van uw afval en inclusief 21 % BTW.

Levering Container:

Wanneer u uw container voor 22.00u bestelt, leveren wij uw afvalcontainer de volgende werkdag, mits er met ideal is afgerekend of het een zakelijke bestelling is. Indien er via een bankoverschrijving wordt afgerekend, leveren wij de container nadat het bedrag binnen is. U kunt aangeven waar u de container geplaatst wilt hebben. Indien u op de dag van plaatsing van de container niet de gehele dag thuis kunt zijn maar wel in de buurt bent, kunt u bij bestellen van de container aangeven dat de chauffeur u een half uur van te voren belt.

Maximale belading:

Bij containers t/m 10m3 is maximale beladingshoogte 20 – 30 cm boven de rand. De containers 15m3 en 20m3 mogen maximaal tot aan de rand worden beladen. Dit i.v.m. het feit dat de container nog veilig te vervoeren moet zijn. Ook mag er geen afval uitsteken aan de zij- voor- en achterkant van de container.

Vergunning:

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig om een afval container te laten plaatsen, echter op de meeste plekken waar u parkeergeld dient te betalen moet wel een vergunning aangevraagd worden. Dit geldt vaak ook bij plaatsing op openbare grond. Voor verdere vragen kunt u het beste contact opnemen met uw gemeente, zij kunnen u precies vertellen waar u wel of geen vergunning nodig hebt. U bent en blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de vergunning, eventuele boetes zullen dan ook direct aan u door berekend worden.

Klachten:

Mocht u klachten hebben of niet tevreden zijn over onze service, laat het dan weten via een email of telefonisch. Wij staan u graag te woord en zullen met u meedenken om het probleem op te lossen.